Elektriline hambahari Philips Sonicare DiamondClean 9000, HX9911/94
    search
    • Elektriline hambahari Philips Sonicare DiamondClean 9000, HX9911/94
    • Elektriline hambahari Philips Sonicare DiamondClean 9000, HX9911/94

    Elektriline hambahari Philips Sonicare DiamondClean 9000, HX9911/94

    235,99 €
    Kuumakse al. 12.23€
    Olemas kaupluses Electro



    Valgemad, tervemad hambad kogu eluks

    Philips Sonicare'i kõige elegantsem elektrooniline Sonic-hambahari muudab hambad valgemaks. Võtke kasutusele Philips Sonicare. 

    Kogus
    Olemas kaupluses Electro

    Stiilne ja lihtne laadimine

    Teie DiamondClean 9000 kestab ühe laadimiskorra järel ja regulaarsel kasutamisel kuni kaks nädalat.

    Eemaldab kuni 10× rohkem kattu* ja tagab põhjalikuma puhastuse

    C3 Premium Plaque Controli harjapeaga saavutate võimsaima puhastuse. Pehmed ja paindlikud harjased on loodud järgima teie hammaste kontuure, tagades 4× parema pinnakontakti** ja eemaldades raskesti ligipääsetavatest kohtadest kuni 10× rohkem kattu.

    Eemaldab katu, kuid on igemete vastu õrn

    C3 Premium Plaque Control harjapea on loodud pakkuma kõige põhjalikumat puhastust. Pehmed paindlikud küljed ja harjased järgivad ideaalselt teie hammaste kontuure, tagades 4× suurema pinnakontakti ning võimaldades jõuda ka raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse*.

    Personaliseeritud harjamiskogemus

    DiamondClean 9000 režiimide seas on Clean, White+, Gum Health ja Deep Clean+, mis katavad kõik teie harjamisvajadused. Clean režiim sobib igapäevaseks puhastamiseks, White+ on mõeldud plekkide eemaldamiseks, Gum Health tagab õrna, ent tõhusa igemete puhastamise ja Deep Clean+ võimaldab sügavpuhastust. Saate valida kolme intensiivsuse vahel, kus kõrgem seadistus võimaldab tõhusamat puhastust ja madalam on mõeldud tundlikuma suu jaoks.

    BrushSync valib teile automaatselt parima režiimi

    Nutikad harjapead tagavad, et kasutaksite parima tulemuse saavutamiseks õiget režiimi ja intensiivsust. Ütleme näiteks, et kasutate W3 Premium White’i harjapead. Teie DiamondClean 9000 BrushSync-tehnoloogia sünkroniseerib teie harjapea automaatselt White+ režiimiga ja aitab teie hambaid valgendada.

    Annab teile märku, kui vajutate liiga tugevalt

    Te ei pruugi liiga tugevasti harjamist ise märgata, kuid DiamondClean 9000 märkab seda. Liiga tugevasti harjates hakkab hambahari pulseerima. Selle meeldetuletuse eesmärk on lasta harjapeal oma tööd teha. Seitse inimest kümnest leidsid, et see funktsioon aitas neil hambaid paremini harjata

    Teadke alati, millal on vaja harjapead vahetada

    Kõik harjapead kuluvad ühel hetkel ära, seega tuleb teil parima tulemuse tagamiseks ka enda harjapea kulumist jälgida. Meie BrushSync-tehnoloogia peab arvestust harjapea kasutusaja ja selle üle, kui tugevalt olete harjanud. Kui vahetamisaeg on käes, annab sellest teada käepidemel olev BrushSynci vahetamise meeldetuletus ja lühike piiks.

    Alustage oma tervisekäitumise jälgimist

    DiamondClean 9000 annab teile nõu, kuidas saaksite hammaste harjamist parandada. Sisseehitatud sensorid annavad märku, kui harjate liiga tugevalt, ja ühendatud Sonicare’i rakendus loob personaliseeritud edusammude aruande, mis aitab teil oma harjumustes ree peal püsida ja oma arengut jälgida.


    HX9911/94
    2 tk

    Data sheet content

    Hambahari

    taimer
    Jah
    otsikute arv
    1
    toide
    aku
    hambaharja komplektis
    juhtmevaba laadija , laadimisvõimekusega kandekott
    tootja
    Philips

    Kirjeldus

    Hambahari

    taimer Jah
    otsikute arv 1
    toide aku
    hambaharja komplektis juhtmevaba laadija, laadimisvõimekusega kandekott
    tootja Philips