Hambaharja otsikud Philips Sonicare G3 Gum Care (2 tk)
    search
    • Hambaharja otsikud Philips Sonicare G3 Gum Care (2 tk)
    • Hambaharja otsikud Philips Sonicare G3 Gum Care (2 tk)
    • Hambaharja otsikud Philips Sonicare G3 Gum Care (2 tk)

    Hambaharja otsikud Philips Sonicare G3 Gum Care (2 tk)

    27,99 €
    Olemas kaupluses Electro

    Tervete hammaste eelduseks on terved igemed. Kasutage oma igemete ees hoolitsemiseks Philipsi Premium Gum Care'i harjapead. Pehmed küljed painduvad ja kohanduvad teie igemete kontuuriga, tagades 2x suurema kokkupuute pinnaga, et eemaldada igemepiirilt tõhusamalt kattu.
    Kogus
    Olemas kaupluses Electro

    Kuni 7× tervemad igemed kõigest kahe nädalaga***

    Philips Sonicare Premium Gum Care’i harjapeaga on isegi sügavpuhastamine õrn. Kui hambahari liigub mööda igemepiiri, kaitsevad Premium Gum Care’i painduvad küljed ja harjased igemeid, isegi kui harjate tugevalt. Harjased töötavad igemepiirilt katu ja bakterite eemaldamiseks ja igemete tervise parandamiseks tõhusalt. Tänu selle harjapea kumerale kujule võite olla kindel, et harjased puutuvad hammastega maksimaalselt kokku.

    Kuni 2× parem pinnakontakt* tagab pingutuseta sügavpuhastuse

    Meie kohandatavat puhastustehnoloogiat kasutades saavutate igal harjamisel soovitud puhtuse. Pehmed kummist servad painduvad, võimaldades Premium Gum Care’il hammaste ja igemete kuju järgi kohanduda, et harjamine ei oleks liiga jõuline ja et puhastamine oleks veelgi tõhusam. Harjased kohanduvad hammaste ja igemete kuju järgi, tagades raskesti ligipääsetavate kohtade sügavpuhastamiseks tavalise harjapeaga ** võrreldes 2 korda suurema pinnakontakti.

    Eemaldab kuni 10× rohkem kattu kui käsihambahari

    Tänu painduvale kujule eemaldab Premium Gum Care käsihambaharjaga võrreldes kuni 10× rohkem kattu. Selle liikumine täiustab meie ainulaadset Philips Sonicare’i puhastustehnoloogiat nii, et iga hambapesuga kaasneb erakordne puhtus, mida on näha ja tunda.

    Philips Sonicare'i täiustatud Sonic-tehnoloogia

    Philips Sonicare'i täiustatud Sonic-tehnoloogia suunab vett hammaste vahele ning selle harjased aitavad lõhustada ja eemaldada hambakattu, tagades silmapaistva igapäevase puhtuse.

    Valib parima tulemuse saavutamiseks automaatselt optimaalse režiimi****

    Meie BrushSync™-režiimi ühildumisfunktsioon tagab alati võimalikult hea puhtuse****. Philips Sonicare C2 Optimal Cleani harjapea sünkroonitakse BrushSync™-ühilduvusega Philips Sonicare’i hambaharja käepidemega****, et valida ainulaadse puhtuse tagamiseks optimaalne harjamisrežiim ja intensiivsuse tase. Teil tuleb vaid harjamist alustada.

    Teate alati, millal on vahetamise aeg. Tagab alati tõhusa puhastamise.

    Pärast kolmekuulist kasutamist harjapea tõhusus langeb, kuid tuletame teile seda BrushSync™-i abil enne meelde. Teie nutikas hambahari jälgib, kui tihti ja kui tugevalt te hambaid harjate ning annab teile teada, millal on õige aeg vahetamiseks. Teil ei ole Philips Sonicare’i nutikat hambaharja? Lihtsalt jälgige siniseid vahetatavaid harjasid ja kui need muutuvad valgeks, on õige aeg harjapea vahetada.

    Külgeklõpsatav disain, et hambaharjapea vahetamine oleks lihtne

    Premium G3 Gum Care’i harjapea sobib ideaalselt iga Philips Sonicare’i hambaharja käepidemega kasutamiseks, eranditeks on PowerUp Battery ja Essence. Lihtsalt klõpsake külge ning nautige lihtsat vahetust ja puhastamist.

    Testitud, et vastata teie suutervise vajadustele

    Kõik Philips Sonicare’i harjapead on hammastele ja igemetele ohutud ning õrnad. Testide ajal pannakse meie harjapeade omadused proovile, et tagada teile harjamisel alati suurepärane tulemus ja vastupidavus.

    HX9052/17
    3 tk

    Data sheet content

    Harjapead

    harjaste jäikus
    pehme
    harjapea suurus
    keskmine
    otsikute arv
    2
    soovitatav kasutusaeg
    90 päeva
    värvus
    valge
    tootja
    Philips

    Kirjeldus

    Harjapead

    harjaste jäikus pehme
    harjapea suurus keskmine
    otsikute arv 2
    soovitatav kasutusaeg 90 päeva
    värvus valge
    tootja Philips