Kuivati BEKO (9 kg)
    search
    • Kuivati BEKO (9 kg)

    Kuivati BEKO (9 kg)

    549,99 €
    Kuumakse al. 19.8€
    Viimane toode
    Kogus
    Olemas kaupluses Electro

    A++

    Hygienic Drying. Kas soovite oma riideid täiendavalt desinfitseerida? Programm Hygienic Drying on soovitatav laste riiete, aluspesu või käterätikute kuivatamiseks, mis desinfitseeritakse kohe pärast pesemist.

    Eriprogrammid: Jeans, Sportswear, Daily

    Programm Daily -  võimaldab kuivatada 4 kg pesu ühe tunniga.

    Programm Jeans - standardtsüklid ei saa paksemate kangaste kuivatamisega alati hakkama, eriti õmbluste ümbruses oleva paksema materjalikihiga. Selle jaoks töötas Beko välja spetsiaalse programmi paksematest kangastest (näiteks teksariidest ja fliisist) riiete ühtlaseks kuivatamiseks

    Spetsiaalne kaitse õrnale kangale - Beko kuivatitel on spetsiaalne programm õrnadele kangastele, mida võib madalal temperatuuril ja trumli väikestel pööretel ohutult kuivatada.

    Optisense Tehnoloogia optimeerib kuivatusfaasi temperatuuri- ja niiskusandurite kaudu, et saaksite valida oma riiete kuivatusastme. Kuivati lülitub automaatselt välja, kui riiete kuivatusaste on soovitud. Lisaks kaitseb ja pikendab trummelkuivati eluiga spetsiaalne pingelanguse tuvastamise andur.

    Automaatne kortsumisvastane süsteem - kõik Beko kuivatid on varustatud spetsiaalse, trumli rahulikul liikumisel põhineva, riietusesemete kortsumist vältiva funktsiooniga.

    Aja programm. Valige oma pesule soovitud kuivatusaeg. Saate valida programmi kestvuse vahemikus 10 kuni 160 minutit, et saavutada soovitud kuivatusaste madalatel temperatuuridel. Selles programmis töötab trummelkuivati valitud aja jooksul olenemata pesu kuivatusastmest.

    Trumli pöörded kahes suunas -kõik Beko kuivatid on varustatud mõlemas suunas pöörleva trumliga. See tagab ühtlase kuivatamise ja hoiab ära riietusesemete kortsumise.

    Soojuspump -  Beko kondentskuivatid on varustatud soojuspumbaga, et tagada kõrgeim jõudlus ja madalaim energiakulu. Uuenduslik tehnoloogia, mis kasutab soojuspumba jahutavat ja soojendavat elementi, tagab parimad tulemused madalal temperatuuril.

    15 programmi - sealhulgas programmid: Puuvillased riided, BabyProtect, Daily Express, Dark Care, Self Clean, Käsipesu, Villased riided, Sünteetilised riided ja muu.

    BEKO
    DS9430SX
    1 tk

    Data sheet content

    Kuivati

    kuivati tüüp
    kondenseeriv
    paigaldusmeetod
    eraldiseisev
    maksimaalne kuivatamise kogus
    9 kg
    energiakulu (kWh/aastas)
    259
    energiaklass
    A++
    süsteemid
    invertermootor
    kuivati funktsioonid
    auruga kortsude vähendamine , kahesuunaline trumli liikumine , kondensvee paagi näit , lapselukk , viitstart

    Üldised parameetrid

    displei
    Jah
    müratase (db)
    65
    värvus
    valge
    tootja
    Beko

    Mõõtmed

    Laius (cm)
    59 , 7
    Kõrgus (cm)
    84.6
    Sügavus (cm)
    65.4

    Kirjeldus

    Kuivati

    kuivati tüüp kondenseeriv
    paigaldusmeetod eraldiseisev
    maksimaalne kuivatamise kogus 9 kg
    energiakulu (kWh/aastas) 259
    energiaklass A++
    süsteemid invertermootor
    kuivati funktsioonid auruga kortsude vähendamine, kahesuunaline trumli liikumine, kondensvee paagi näit, lapselukk, viitstart

    Üldised parameetrid

    displei Jah
    müratase (db) 65
    värvus valge
    tootja Beko

    Mõõtmed

    Laius (cm) 59, 7
    Kõrgus (cm) 84.6
    Sügavus (cm) 65.4