Nina-, kõrva- ja kulmukarvade piirel Philips NT5650/16
    search
    • Nina-, kõrva- ja kulmukarvade piirel Philips NT5650/16

    Nina-, kõrva- ja kulmukarvade piirel Philips NT5650/16

    27,99 €
    Viimane toode

    Philipsi seeria 5000 piirlid piiravad õrnalt nina-, kõrva- ja kulmukarvu ning üksikuid pisemaid karvu. Uus PrecisionTrimi tehnoloogia ja kaitsesüsteem on loodud lihtsaks ja tõhusaks piiramiseks ilma igasuguse väljatõmbamise ja kiskumiseta.

    Kogus
    Olemas kaupluses Electro

    .

    Ülim mugavus, ilma väljatõmbamiseta

    Piirake nina-, kõrva- ja kulmukarvu maksimaalse mugavusega

    • 100% mugavus, ilma väljatõmbamiseta
    • Kaitsesüsteem
    • Täielikult pestav, AA patarei
    • 2 kulmukammi, kott

    Piirake nina-, kõrva- ja kulmukarvu täieliku mugavusega

    Eemaldage soovimatud nina- ja kõrvakarvad tõhusalt, neile hõlpsalt ligi pääsedes. Enne kasutamist veenduge, et teie ninasõõrmed on puhtad, sisestage piirel ettevaatlikult ninna mitte rohkem kui 0,5 cm ja liigutage seda aeglaselt ringikujuliselt. Kõrvakarvade piiramisel veenduge, et kõrvades poleks vaiku. Kulmukarvade puhul libistage üks kahest kammist (3 mm ja 5 mm) kulmukaarele ja piirake kergelt piirlit surudes, liikudes karvakasvu suunale vastassuunas, piirates kulmukarvad soovitud pikkuseni.

    Naha kaitsesüsteem pakub hõlpsat ja ohutut piiramist

    Meie kaitsesüsteem pakub terade eest katet, tagades, et need ei puutuks teie nahaga kunagi otseselt kokku, suunates samal ajal karvad ohutult lõikeelemendi poole. Kaitsesüsteem on kavandatud mugavaks ja ohutuks piiramiseks, minimeerides karvade vahelejätmist, kaitstes samal ajal karvu väljatõmbamise ja tirimise ning nahka sisselõigete eest.

    Piirake karvu vaevata kiiresti liikuva kahepoolse lõikuriga

    Meie uuenduslik lõikur on kahepoolne, tagades, et kõik karvad lõigatakse kiiresti ja vaevata iga nurga alt ja igas suunas. Terad on valmistatud vastupidavast roostevabast terasest ja kestavad kaua.

    Tekstuuriga käepide sisse/välja libiseva lülitiga

    Lülitage seade ühe käega hõlpsalt sisse ja välja. Tekstuuriga käepide tagab piirliga töötamisel parima kontrolli isegi märjana.

    Täielik pestavus lihtsustab puhastamist

    See piirel on veekindel ja seda on lihtne puhastada: lihtsalt loputage seda kraani all.

    Komplekti kuulub AA patarei

    Piirel töötab ühe karbis sisalduva AA-patareiga, nii et teie piirel on kohe kasutusvalmis. Patarei vahetamiseks avage seade, keerates alumist osa ettevaatlikult vasakule. Patareipesa avaneb, tõmmates põhja enda poole.

    NT5650/16
    1 tk