Õmblusmasin Singer M2105
    search
    • Õmblusmasin Singer M2105
    • Õmblusmasin Singer M2105
    • Õmblusmasin Singer M2105

    Õmblusmasin Singer M2105

    149,99 €
    Kuumakse al. 7.79€
    Tellimisel
    SINGER
    Kogus
    Tarne kuni 2-5 tööpäeva


    8 silmust. Põhilised õmblused põhiliste õmblustehnikate jaoks. Sirge õmblus (3 suuruses), siksak (4 suuruses), pimesi õmblus venivate kangaste jaoks, pimesi õmblus mittevenivate kangaste jaoks, pikot-serva õmblus, mitmeastmeline siksak, dekoratiivne kammkera ja neljaastmeline nööpauk.
    Lihtne õmblus. Õmblused kuvatakse selgelt õmblusvalikuklahvile. Lihtsalt keerake valimisnuppu oma õmblusele.
    Eelseadistatud õmbluspikkus ja -laius. Valige õmblus, mida soovite õmmelda, ja olete valmis. Õmbluspikkus ja õmbluslaius on teie jaoks eelseadistatud, välistades arvamise - ideaalne algajale!
    Nelja sammuga nööpauk. Nööpaugu õmblemine on lihtne neljast sammust koosnev protsess, mis on õmblusvaliku valikuklahvile selgelt märgitud, et aidata teil teha nööpauku teie projekti jaoks vajalikus suuruses.
    Kiire ja lihtne niitmine. Lihtsalt järgitavad niiditamisjuhised pooli kerimiseks ja ülemise niidi niiditamiseks on mugavalt märgitud otse masinale.
    Täismetallist raam. See sisemine jäik metalltugi hoiab teie masinat stabiilsena ja aitab tagada pikaajalise vastupidavuse.
    Kerge ja kaasaskantav. Sisseehitatud kandekäepide teeb masina transportimise lihtsaks.
    Esipooliga varustatud pooli. Masin kasutab SINGER® klassi 15 (läbipaistev stiil) pooli. Lihtsalt asetage pooli poolihoidikusse, tõmmake pooliniit üles ja olete valmis õmblemiseks.
    Reguleeritav niidipinge. Sõltuvalt kangast ja lõngast saab lõngapingutusregulaatori abil õmbluse välimust vastavalt soovile peenhäälestada.
    STAYBRIGHT™ LED-valgustus. Pikaajaline LED-valgustus tagab õmblusala heleda valgustuse, mis aitab kõrvaldada varjud.
    Eriti kõrge presserjalgade tõstmine. Pakub rohkem vaba ruumi presserjalga all, mis on vajalik, kui selle alla asetatakse mitmekihiline kangas.
    Vaba käsi. Libistage eemaldatav hoiukamber masinast välja, et pääseda ligi vabale käele mansettide, kraed, püksiservade ja muu õmblemiseks.

    Tasuta lisatarvikud kaasas. Kaasas on pressimisjalad: universaaljalg, tõmblukustusjalg, neljaastmeline nööpaugujalg ja nööpide õmblusjalg. Muud kaasasolevad tarvikud on: Nõelapakett, õmblusrihvataja/täppehari, kruvikeeraja, lisa SINGER® klassi 15 poolid (läbipaistev stiil), pooli pin-vilt ja tikkimisplaat. Tarvikuid saab hoida eemaldatava hoiukasti sees.

    M2105