Robottolmuimeja Ecovacs Deebot T9 Aivi, must
    search
    • Robottolmuimeja Ecovacs Deebot T9 Aivi, must
    • Robottolmuimeja Ecovacs Deebot T9 Aivi, must

    Robottolmuimeja Ecovacs Deebot T9 Aivi, must

    799,99 €
    Kuumakse al. 26.73€
    Tellimisel

    Ecovacs Deebot T9 Aivi

    Kogus
    Tarne kuni 2-5 tööpäeva

    DEEBOT T9 AIVI
    Nutikas puhastamine

    DEEBOT T9 AIVI robotile on lisatud intelligentsust ja uusi funktsioone, et muuta kodu koristamine veelgi mugavamaks. Tänu äsja täiendatud tehisintellektile (AIVI ™ 2.0) ja koos kõrge eraldusvõimega kaamerale suudab see robot optimaalse puhastusplaani koostamiseks koheselt tuvastada takistusi ja ära tunda erineva kujuga objekte, sealhulgas inimesi.

    Olgu selleks vaip või puitpõrand, lemmikloomade karvad või tavaline tolm – teie põrand saab puhtaks. DEEBOT T9 AIVI on varustatud uuendusliku 4-astmelise ülitõhusa puhastussüsteemiga, mis sisaldab muuhulgas ka AeroForce® erinevate pindade kummiharju. Need ainulaadse disainiga kummiharjad teevad koostööd, üks eemaldab mustuse ja teine imeb tolmu. Lisaks võivad harjad automaatselt tagurpidi pöörelda selleks, et kaablid ja pikad karvad takerdumise vältimiseks välja heita.

    Kas teie vaibas on pidevalt tolmu? DEEBOT T9 AIVI robotil on võrreldes 2020. aasta OZMO T8 AIVI robotiga 100% suurem imemisvõimsus ning kuni 3000Pa võimsus tagab, et tolmuosakesed maha ei jää.

    Kasutage ECOVACS HOME rakendust ja DEEBOT T9 AIVI kaamerat ning mikrofoni, et hoida kodus toimuval silma peal siis, kui teid läheduses pole. Jälgige oma lemmiklooma, hoiatage kõrvalisi isikuid või kontrollige, kas lülitasite pliidi enne lahkumist välja.*

    DEEBOT T9 AIVI on nutikas põrandapuhastusrobot, millel on palju uuendusi ja uusi funktsioone.

    *eaalajas kaamera funktsioon on kaitstud parooliga.
    Videofunktsioonile juurdepääsuks peavad kasutajad määrama parooli. Robotis olevad andmed on kaitstud ja neid kasutatakse ainult roboti kasutamiseks.
    Andmete turvalisuse huvides krüpteeritakse andmed robotist nutitelefoni edastamise ajal.

    Täiesti uus tehisintellekt ja visuaalse tõlgendamise tehnoloogia

    DEEBOT T9 AIVI kasutab kodude ruumiandmete mõistmiseks tehisintellekti koos visuaalse tuvastamisega kõrglahutusega kaamera abil.
    Seda teavet töödeldakse kiiresti, et soovitada optimaalne puhastusplaan, vältimaks takistusi.
    Lisaks sisaldab see kahepoolset sidesüsteemi, mis võimaldab teil eemal viibides olukorda kontrollida.*



    Kiire takistuste tuvastamise ja vältimise tehnoloogia

    DEEBOT T9 AIVI uurib tänu täiustatud algoritmile nutikalt kodu ruumiandmeid. Seade on varustatud AIVI™ 2.0 visuaalse tuvastamise tehnoloogiaga ning suudab puhastamise ajal tuvastada ja vältida 15 tüüpi objekte, isegi inimese kuju. Samuti tuvastab see automaatselt ruumi tüübi ja soovitab teile puhastusplaani.





    Uus videohaldur koos reaalaja videovestlusega

    960P HD-kaamera ja kiire pilveserveriga varustatud DEEBOT T9 AIVI aitab teil ECOVACS HOME rakenduse kaudu reaalajas vaadata kodu kõiki nurki. Teie robotil on ka täiendatud kahesuunaline kõnesidesüsteem, et saaksite laste või lemmikloomadega suhelda igal ajal ja igal pool.*

    *Reaalajas kaamera funktsioon on kaitstud parooliga. Videofunktsioonile juurdepääsuks peavad kasutajad määrama parooli.
    Robotis olevad andmed on kaitstud ja neid kasutatakse ainult roboti kasutamiseks.
    Andmete turvalisuse huvides krüpteeritakse andmed robotist nutitelefoni edastamise ajal.




    Imemisvõimsus 3000Pa

    DEEBOT roboti imemisvõimsus on saavutanud täiesti uue taseme. DEEBOT T9 AIVI ülimalt maksimaalne imemisvõimsus on 3000Pa, mis on võrreldes DEEBOT T8 AIVI robotiga 100% suurem.

    Neljatasemeline imemisvõimsuse reguleerimine tagab teie DEEBOT roboti sobivuse igat tüüpi puhastusvajadustega.



    Kahepoolsed külgharjad

    DEEBOT T9 AIVI on varustatud kahepoolsete külgharjadega, mis tagavad tolmu parema kogumise ja ei jäta maha mustuseosakesi.





    AeroForce® erinevate pindadega sobivad kummiharjad

    Unikaalse konstruktsiooniga kummiharjad sobivad igat liiki põrandatele, eriti vaipade puhastamiseks või lemmikloomadega peredele. Kaks kummiharja teevad koostööd, üks eemaldab mustuse ja teine imeb tolmu. Lisaks võivad kummiharjad automaatselt tagurpidi pöörelda selleks, et kaablid ja pikad karvad takerdumise vältimiseks välja heita.



    OZMO™ Pro 2.0 moppimissüsteem

    DEEBOT T9 AIVI puhastab ilma pingutamata oma täiustatud OZMO™ Pro funktsiooniga kõiki põrandapindu. See pühib, imeb ja mopib samaaegselt teie põrandat, vibreerides 480 korda minutis, et eemaldada tõhusalt tõrksad plekid mis tahes põrandapindadelt. Tänu uuele OZMO™ Pro komplektile töötab teie DEEBOT nüüd ka sujuvamalt.


    Spetsiaalne automaatne tühjendamisjaam robotile DEEBOT T9 AIVI

    Automaatne tühjendusjaam tühjendab DEEBOT roboti tolmukonteineri automaatselt pärast põranda puhastamist, jaama 2,5-liitrine ühekordne tolmukott mahutab kuni 30 päeva mustuse ja prahi, et vähendada oluliselt tolmukoti sageli vahetamise vajadust, et saaksite kodu koristamist nädalate kaupa lihtsalt ja rahulikult nautida.





    Täpne kaardistamine ja navigeerimine

    Revolutsiooniline TrueMappingu navigeerimine tuvastab väikesed objektid neli korda paremini kui LDS. Teedrajava dToF laseripõhise mooduliga kohandub teie DEEBOT T9 AIVI mitmesuguste keerukate keskkondadega. See navigeerib sujuvalt nii valges kui ka täielikus pimeduses, et teie kodu igal ajal ja katkestusteta põhjalikult puhastada.




    Uuenduslik 3D-kaart

    Kas olete tüdinud tavalisest kodu kaardist? Koostage siis 3D-kaart. DEEBOT T9 AIVI on nüüd saadaval 3D-kaartidega. Kaamera suudab teostada siseruumide 3D-ülesehitust koos TrueMapping 2.0 täpse navigeerimisega selleks, et luua 3D-kaart. Saate vaadata ja isegi muuta oma kodu plaani rakenduses ECOVACS HOME.





    Uus ECOVACS HOME rakenduse kogemus

    Kogege äsja disainitud ECOVACS HOME rakendust T9 perekonna robotitele. Lihtne ja kerge kasutajaliides muudab rakenduse mitte ainult visuaalselt paremaks, vaid ka hõlpsasti juhitavaks.






    Vaipade tuvastamine

    Vaipadega põrandate intelligentne käsitlemine. Paindlik ja algatusvõimeline DEEBOT T9 AIVI tuvastab koheselt vaiba ja reageerib sellele, valides seejärel võimsuse suurendamise vaipadelt tolmu imemise ajal või vaipade vältimise moppimise ajal, et leida parim puhastustoiming.





    Automaatne laadimine

    Ärge muretsege oma roboti laadimise pärast. Kui aku tühjeneb, naaseb intelligentne robot laadimiseks ise automaatselt laadimisjaama.




    Virtual Boundary™

    Virtual Boundary™ abil saate välista roboti puhastuspiirkonnast puhastamist mitte vajavaid alasid. Säilitage oma privaatsus ja rahulolu, määrates oma ECOVACS HOME rakenduses alade piirangud.


    Funktsioone ja tehnilisi andmeid võidakse muuta ilma eelnevalt teavitamata. Toote testimine toimub standardsetes laboritingimustes. Tegelik jõudlus võib olla erinev.
    Ecovacs
    DEEBOT T9 AIVI

    Data sheet content

    Toide

    Toite tüüp
    akutoide
    laadimisaeg
    390 MIN
    aku max kestvus (min/ h)
    150min
    toide
    aku

    Üldised parameetrid

    tootja
    Ecovacs
    värvus
    must

    Funktsioonid

    tolmuimeja funktsioonid
    pühkimisfunktsioon

    Tolmuimeja

    tolmuimeja tüüp
    tolmukotita , robot-tolmuimeja
    tolmukogumissüsteemi tüüp
    konteiner
    navigeerimissüsteem
    dToF
    imemisvõimsus
    3000 PA
    tolmuimeja funktsioonid
    pühkimisfunktsioon
    puhastusmeetod
    kuivpuhastus
    aku max kestvus (min/ h)
    150min
    aku mahtuvus (mAh)
    5200

    Kirjeldus

    Toide

    Toite tüüp akutoide
    laadimisaeg 390 MIN
    aku max kestvus (min/ h) 150min
    toide aku

    Üldised parameetrid

    tootja Ecovacs
    värvus must

    Funktsioonid

    tolmuimeja funktsioonid pühkimisfunktsioon

    Tolmuimeja

    tolmuimeja tüüp tolmukotita, robot-tolmuimeja
    tolmukogumissüsteemi tüüp konteiner
    navigeerimissüsteem dToF
    imemisvõimsus 3000 PA
    tolmuimeja funktsioonid pühkimisfunktsioon
    puhastusmeetod kuivpuhastus
    aku max kestvus (min/ h) 150min
    aku mahtuvus (mAh) 5200